Βρείτε ιατρό

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: Ένας… Santa Claus για τις μέλλουσες μανούλες

Αυτόν τον Δεκέμβριο η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παίρνει τον ρόλο του… Santa Claus και δίνει στις μέλλουσες μανούλες έναν ακόμα λόγο για να χαμογελούν.
Με εορταστική διάθεση συνεχίζει τις προσφορές της σε έναν μήνα ταυτισμένο με τα δώρα.

Συγκεκριμένα, προσφέρει έκπτωση 20% στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου για όλες τις εγκύους που θα κλείσουν ραντεβού για υπέρηχο (αυχενικής διαφάνειας, Β επιπέδου, Doppler) εντός του Δεκεμβρίου, αλλά και αναβάθμιση δωματίου κατά τον τοκετό τους. Το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Μαιευτικού:
Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00 στα τηλέφωνα 2310 895389 και 2310 895518.

Επίσης, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρει έκπτωση 20% στο Μαιευτικό της Τμήμα*, η οποία για να εξασφαλισθεί, απαιτείται  πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 20/12-31/12.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο maternity.sec.gc@euromedica.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου.

Στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου, το πακέτο τοκετού που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού. Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και τις 30/6/2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα: 2310 895389 και 2310 895518, Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00.

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Από την παραπάνω έκπτωση εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο νοσηλείας.

Όμιλος Euromedica: Επίσημος Χορηγός Υγείας σε δύο αθλητικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: Κοινωνική ευαισθησία και δράσεις ΕΚΕ