Βρείτε ιατρό

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: Προσφορές για τη Γιορτή της Μητέρας

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές και πάλι κάτι θα περισσέψει». Ο στίχος του Οδυσσέα Ελύτη περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τον ρόλο της μητέρας, η αγάπη της οποίας δεν μπορεί να υποκατασταθεί με καμία άλλη. Θέλοντας να τιμήσει αυτόν τον ρόλο και με την αφορμή της Γιορτής της Μητέρας, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προχωρά σε προσφορές που θα διευκολύνουν, τόσο τις μέλλουσες μανούλες στο ταξίδι τους προς τον τοκετό, όσο και τις γυναίκες που θέλουν μια ανανέωση της εμφάνισής τους.

Οι προσφορές

Οι προσφορές αφορούν στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου, στο Μαιευτικό Τμήμα και στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Αναλυτικά:

  • Στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου προσφέρεται 30% έκπτωση για όλες τις εγκύους που θα κλείσουν ραντεβού για υπέρηχο (αυχενικής διαφάνειας, Β’ επιπέδου, Doppler) εντός του Μαΐου, αλλά και αναβάθμιση δωματίου κατά τον τοκετό. Το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί κάθε Τετάρτη κατόπιν ραντεβού.
  • Στο Μαιευτικό Τμήμα προσφέρεται 30% έκπτωση  στα lux δωμάτια.*
  • Στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής προσφέρεται 30% έκπτωση για επεμβάσεις αισθητικής της επιλογής των ενδιαφερόμενων γυναικών.

Για να εξασφαλιστούν οι παραπάνω εκπτώσεις στο Μαιευτικό Τμήμα και το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 10-21/5/2021. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της ενδιαφερόμενης. Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της ενδιαφερόμενης, το πακέτο ή η επέμβαση που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία Μαιευτικού. Η εξαργύρωση των εκπτώσεων μπορεί να γίνει έως και 31/12/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα 2310 895389, 2310 895518, 2310 895519, Δευτέρα-Σάββατο 7:00-15:00.

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία και με κάθε αφορμή έμπρακτα στο πλευρό των γυναικών.

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.

Επεμβατική Ακτινολογία: Ο σημαντικός ρόλος της στη θεραπευτική του καρκίνου

Νέα Θέση Εργασίας: Νοσηλευτής/Νοσηλεύτρια