Βρείτε ιατρό

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: Προσφορά για τη Γιορτή του Πατέρα

Με μια σημαντική προσφορά γιορτάζει η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης τη Γιορτή του Πατέρα, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την 20η Ιουνίου κάθε χρόνο. Συχνά ο ρόλος του πατέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πίσω από αυτόν της μητέρας, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη σημασία του στη ζωή ενός παιδιού και το πρότυπο που δημιουργεί κατά την ανατροφή του. Η ημέρα αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε την τρυφερότητα και την αγάπη μας σε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο και να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή μας.

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προχωρά σε 20% έκπτωση* στο μαιευτικό της τμήμα. Για να εξασφαλιστεί η εν λόγω έκπτωση, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 22-30/6/2021.

 

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο materinity.sec.gc@euromedica.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου. Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου, το πακέτο τοκετού που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού. Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και 31/1/2022.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα: 2310895389, 2310895518, 2310895519, Δευτέρα-Σάββατο 7:00-15:00.

 

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Από την παραπάνω έκπτωση εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο νοσηλείας.

Η υπογονιμότητα και τα αίτιά της

Ψωριασική αρθρίτιδα: Μιλήστε ανοιχτά στον γιατρό σας