Βρείτε ιατρό

Ο Άγιος Βαλεντίνος φτάνει με…δώρα στις μέλλουσες μανούλες

Ο έρωτας είναι αυτές τις μέρες στον… αέρα.

Φέτος, γιορτάστε μαζί μας τον έρωτα, επιλέγοντας το Μαιευτικό Τμήμα της Κλινικής μας, για να φέρετε στη ζωή τον μεγαλύτερο… έρωτα που υπάρχει, το μωρό σας. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι εμείς θα φροντίσουμε για το καλύτερο δώρο αγάπης.

Ενόψει της 14ης Φεβρουαρίου, της γιορτής των απανταχού ερωτευμένων, προσφέρουμε έκπτωση για το Μαιευτικό μας Τμήμα σε όσες επιτόκους κάνουν κράτηση στις 10-11-12 Φεβρουαρίου για να φέρουν το μωράκι τους στη ζωή στην Κλινική μας.

Οι εκπτώσεις έχουν ως εξής: 14% έκπτωση σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας (εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο) και 21% στα lux δωμάτια παραλίας. Η κράτηση διασφαλίζεται με την προκαταβολή του 10% του συνολικού πακέτου τοκετού, η οποία πρέπει να καταβληθεί αυστηρά το παραπάνω διάστημα (10-11-12 Φεβρουαρίου).

Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη.

Κράτηση και πληρωμή

Για να εξασφαλισθεί η κράτηση του δωματίου, οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου. Επίσης στο email που θα σταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Μαιευτικού από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 7:00-17:00, στο τηλέφωνο 2310895389 και στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr.

*Η προσφορά ισχύει για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα: 10-11-12 Φεβρουαρίου 2021

**Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μία επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.

Ενδοσκοπική Μελέτη Κατάποσης σε ασθενείς με δυσφαγία

Εμπειρία λεχωίδος από το Μαιευτικό Τμήμα