Βρείτε ιατρό

Νοσήσατε από COVID-19 και καταφέρατε να ξεπεράσατε τον σκόπελο αυτό, θέλετε όμως να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της υγείας σας την επόμενη μέρα; Πλέον υπάρχει αξιόπιστη λύση. Το Post Covid Πνευμονολογικό Ιατρείο της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρει επανέλεγχο των ασθενών που πέρασαν COVID-19 και δίνει τις σωστές κατευθύνσεις για την επανένταξή τους στην καθημερινότητα.

Η λοίμωξη COVID-19 είναι ένας ύπουλος «εχθρός» και πρέπει όσοι την πέρασαν να κάνουν πνευμονολογικό έλεγχο με σπιρομέτρηση, αξονική θώρακος και αντισώματα. Άλλωστε, ο ιός προσβάλει τους πνεύμονες ανεξαρτήτως ηλικίας και πρέπει ο ασθενής να είναι υπό την επίβλεψη του πνευμονολόγου, ακόμα και αφού έχει ξεπεράσει τη νόσο.

Το πακέτο εξετάσεων του Post Covid Πνευμονολογικού Ιατρείου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει:

-Αντισώματα 

-Πνευμονολογική εκτίμηση

-Αξονική Τομογραφία θώρακος (χωρίς σκιαγραφικό)

-Σπιρομέτρηση και

-Καρδιογράφημα.

Η τιμή του πακέτου, στο οποίο περιλαμβάνεται και Rapid Test, είναι 80 ευρώ.

Για την Αξονική Τομογραφία απαιτείται παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, το οποίο συνταγογραφεί ο γιατρός κατά την ημέρα του ραντεβού.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2310 895100.

Πλέον μπορείτε να αφήστε πίσω την περιπέτειά σας και να επανέλθετε στην καθημερινότητά σας με την επιστημονική υποστήριξη και αξιοπιστία της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Τεστ ανίχνευσης SARS-CoV-2

Post Covid Check-Up