Βρείτε ιατρό

20% έκπτωση στα δωμάτια παραλίας για τις 18/1

Τι κι αν η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου 2021, που φέτος συμπίπτει με την 18η του μηνός, θεωρείται διεθνώς η πιο καταθλιπτική ημέρα του έτους; Στο Μαιευτικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ξορκίζουμε την λεγόμενη «Blue Monday» και σας δίνουμε έναν λόγο να χαμογελάσετε, προσφέροντας 20% έκπτωση στα δωμάτια παραλίας για όσες επιτόκους κάνουν την κράτησή τους τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Ο όρος Blue Monday έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του πριν από μια 15ετία. Ο ψυχολόγος του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, Κλιφ Αρνάλ κατέληξε το 2005 με έναν μαθηματικό τύπο στην πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, τη Blue Monday. Για το συμπέρασμά του αυτό έλαβε υπόψη παράγοντες όπως το τέλος της εορταστικής περιόδου, τον βαρύ καιρό του χειμώνα, τις υποσχέσεις για το νέο έτος που είναι ιδιαίτερα αγχωτικές, αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις που συσσωρεύονται και χαρακτήρισε την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου ως την ημέρα που προκαλεί τη μεγαλύτερη μελαγχολία από κάθε άλλη ημέρα του χρόνου.

Στο Μαιευτικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η Blue Monday είναι άλλη μια μέρα που μπορούμε να γιορτάσουμε το δώρο της ζωής και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε. Με εμάς μπορείτε να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς και αισιόδοξοι. Το Μαιευτικό τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα κοντά στη μητέρα και το νεογνό. Άλλωστε, από το 1978 η Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική μας φροντίζει τη γυναίκα και την υγεία της και της παρέχει το σύνολο των σύγχρονων ιατρικών υποδομών και των υπηρεσιών που θα της επιτρέψουν να συλλάβει, να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα υγιές παιδί.

Οι σύγχρονες και φιλόξενες υποδομές, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η αίσθηση φροντίδας που αποπνέει το γενικότερο περιβάλλον του Μαιευτικού Τμήματος πιστοποιούν το ενδιαφέρον των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια κάθε τοκετού.

Κράτηση και πληρωμή

Για να διασφαλισθεί η κράτηση στο δωμάτιο παραλίας από την επίτοκο, πρέπει στις 18 Ιανουαρίου να καταβληθεί προκαταβολή του 10% του συνολικού πακέτου του τοκετού. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr), ενώ στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου. Επίσης, στο email που θα σταλεί, θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου και το τηλέφωνο επικοινωνίας της, για να μπορέσει να έρθει σε επαφή μαζί της η Γραμματεία Μαιευτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Μαιευτικού Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-17:00, στο τηλέφωνο 2310895389 και στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr.

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.

* Η προσφορά ισχύει για την ημέρα: 18/01 του 2021

Ενδοσκοπική επέμβαση καρδιάς: Ένα μεγάλο βήμα στην καρδιοχειρουργική

Η χρησιμότητα των υπερήχων στην καθημερινή, ιατρική πράξη