Βρείτε ιατρό

Καριέρα

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης απασχολεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών υγείας, διαθέτοντας πάνω από 2.000 εργαζόμενους (ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό).

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της κλινικής διακρίνεται για τις γνώσεις και τον υψηλό προσανατολισμό του στην εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η κλινική στέκει με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι σε κάθε ασθενή μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας.

Σημαντικά κριτήρια επιλογής του ανθρώπινου δυναμικού, είναι επίσης η ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις καθώς και η συμμόρφωση με τους κανόνες και τις διαδικασίες. Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον στους εργαζομένους, τους στηρίζει ενεργά μέσω εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων και συνεδρίων ενώ κάνει χρήση νέων τεχνολογιών επενδύοντας σημαντικά σε καινοτόμο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκη, μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


    Διαβάστε την ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων