Βρείτε ιατρό

Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως το τέλος του 2020 ανέλαβε η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο χορηγίας της προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Χορηγία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει να προσφέρει στην ΕΟΕ – ως κοινωνική χορηγία – τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020».

Οι εν λόγω αθλητές θα μεταβούν στο Τόκυο της Ιαπωνίας, με στόχο να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με την παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου, του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΕ, Εμμανουήλ Κολυμπάδη, του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΟΕ, Στέλιου Αγγελούδη, του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρου Κούβελου, της Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου καθώς και της Διοίκησης της «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Τι περιλαμβάνει η χορηγία

Ειδικότερα, η χορηγία της Κλινικής περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

-πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων

-νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας των αθλητών.

«Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, προχώρησε στη χορηγία της ΕΟΕ, με κύριο στόχο την αρωγή στις δραστηριότητες τόσο της Επιτροπής όσο και της Ολυμπιακής Ομάδας.

Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το τεράστιας σημασίας έργο της ΕΟΕ και συμβάλλουμε από τη μεριά μας στην προαγωγή και προώθηση του ελληνικού αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών, μέσω της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στον κόσμο», υπογράμμισε από τη μεριά της η Γενική Διευθύντρια της Κλινικής, Αικατερίνη Κεχαγιά.

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την Κλινική η χορηγία της στην ΕΟΕ αναφέρθηκαν  με τη σειρά τους ο κ. Βασίλειος Λυκομήτρος, υπεύθυνος Ορθοπεδικός για την Ολυμπιακή Ομάδα και ο κ. Νικόλαος Μαλισιόβας, Επιστημονικός Διευθυντής της  Κλινικής.

Σημειώνεται ότι εδώ και 41 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαγνωστικές  και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα. Την ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά της.

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» | Επίσημος Yποστηρικτής Υγείας η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης»

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο ενός άντρα, όταν γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς;