Βρείτε ιατρό

«Το Ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου»: Κατεβάστε το δωρεάν!

Θέλετε να μην χάσετε ούτε στιγμή από το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης σας; Κατεβάστε δωρεάν το ημερολόγιο εγκυμοσύνης που ετοίμασε για σας η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και γεμίστε τις σελίδες του με αναμνήσεις, σχέδια, προγραμματισμούς, φωτογραφικά στιγμιότυπα, σκέψεις και ερωτήματα, που θα σας συντροφεύσουν τους εννέα αυτούς μήνες.

Ποιο πλάνο θα ακολουθήσετε στην εγκυμοσύνη σας, πότε έχετε ραντεβού με τον γυναικολόγο σας, πώς αντιδρούν στο θαύμα που βιώνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ποιες συνήθειες σάς χαλαρώνουν και με τι σας αρέσει να ασχολείστε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης; Τι πρέπει να περιλαμβάνει η τσάντα τοκετού και ποιες θα είναι οι πρώτες σας κινήσεις μετά τους πρώτους πόνους; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα καταγράψετε στο ημερολόγιο της εγκυμοσύνης σας, διαγράφοντας τη δική σας πορεία προς τον τελικό στόχο, τον τοκετό.

Βάλτε σε μια τάξη όλα αυτά που αισθάνεστε, όλα όσα πρέπει να προγραμματίσετε και να προετοιμάσετε και αποκτήστε μια καθημερινή συντροφιά που θα γίνει η ομορφότερη συνήθεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Το ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας από τα εκατοντάδες μικρά πράγματα που σας απασχολούν καθημερινά ενόψει της γέννησης του παιδιού σας, αλλά και να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη στιγμή.

Κι αφού κρατήσετε το μωρό σας στην αγκαλιά σας, χρησιμοποιήστε στα χρόνια που θα έρθουν το ημερολόγιο αυτό ως μια γλυκιά αναδρομή στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας, που θα σας θυμίζει την κάθε στιγμή της εννιάμηνης αυτής πορείας.

Στο Μαιευτικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό το ταξίδι σας ευκολότερο και να προσφέρουμε τη φροντίδα μας τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό σας όταν γεννηθεί, με σοβαρότητα, εγκυρότητα, αξιοπιστία και σεβασμό.

Το προσωπικό μας, πρόθυμο, ευγενικό και με διάθεση να καλύψει κάθε ανάγκη σας, εμπνέει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που είναι για σας ιδιαίτερα σημαντικές αυτή την περίοδο και πηγάζουν από την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και την εμπειρία από τους χιλιάδες τοκετούς που έχει χειριστεί.

Κατεβάστε το δωρεάν ημερολόγιο εγκυμοσύνης εδώ και ζήστε μαζί μας την ομορφότερη εμπειρία της ζωή σας βήμα-βήμα.

Θεραπευτική ενδοσκόπηση: Πρώτη επιλογή για το πεπτικό σύστημα

Προσφορές για την Ημέρα της Γυναίκας