Βρείτε ιατρό

σεμινάρια για νέους γονείς

Baby Loading…

Η κλινική μας προσφέρει εντελώς δωρεάν σεμινάρια ανώδυνου τοκετού και μητρικού θηλασμού στις μέλλουσες μητέρες, όπου φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι και οι δύο μέλλοντες γονείς. Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως της κλινικής που θα επιλέξουν τελικά για τον τοκετό τους.

breastfeeding

Σεμινάρια Ανώδυνου Τοκετού

Στα δωρεάν σεμινάρια, οι έμπειρες μαίες μας, θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τον τοκετό σας και θα λύσουν όλες τις απορίες σας έτσι ώστε να προετοιμαστείτε με ασφάλεια και ηρεμία για τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας. Μεταξύ άλλων θα σας μιλήσουν για τις αναπνοές και ασκήσεις και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για εσάς και το έμβρυο, για τη σωστή διατροφή αλλά και για τη διαδικασία και τα στάδια του τοκετού.

Σεμινάρια Μητρικού Θηλασμού

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από μαίες πιστοποιημένες στον μητρικό θηλασμό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και κατά τη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας των λεχωίδων στην κλινική μας.

Στα σεμινάρια θα ενημερωθείτε μεταξύ άλλων για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, για τις σωστές τεχνικές θηλασμού και την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών κατά τη γαλουχία, καθώς επίσης και για τη φροντίδα του νεογνού.

Τα σεμινάρια διενεργούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον 7ο όροφο της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-16:30 στο τηλέφωνο 2310 895485.