Βρείτε ιατρό

Προσφορά σε επεμβάσεις Laser διαθλαστικής χειρουργικής

Έκπτωση 20% & ΔΩΡΕΑΝ Προεγχειρητικό Ελεγχο

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη και μοναδική κλινική στην Ελλάδα που προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία «VICTUS Femtosecond Laser Platform» του αμερικανικού οίκου Bausch+Lomb,σε ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση διαθλαστικής χειρουργικής (LASIK) (Laser-assisted in situ keratomileusis/Ενδοστρωματική κερατοσμίλευση με laser), καταρράκτη και επεμβάσεις κερατοειδούς.

Η διαδικασία LASIK είναι η πλέον κοινώς χρησιμοποιούμενη τεχνική για τη θεραπεία διαταραχών της όρασης, όπως η μυωπία (καθαρή όραση μόνο σε μικρή απόσταση), η υπερμετρωπία (καθαρή όραση σε μεγάλη απόσταση), ο αστιγματισμός και η πρεσβυωπία.

Η διαδικασία της επέμβασης μέσα από μόνο δύο βήματα απαιτεί αρχικά να δημιουργηθεί ένας λεπτός κερατοειδικός κρημνός (flap) και να ανυψωθεί απαλά πριν χρησιμοποιηθεί το σύστημα excimer laser για να αναδιαμορφώσει τον κερατοειδή ώστε να διορθώσει τις οπτικές ανωμαλίες και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί προσεκτικά ο κρημνός. Οι παραδοσιακές μέθοδοι χρησιμοποιούν μια λεπίδα μικροκερατόμου για να δημιουργήσουν τον κρημνό. Πλέον, χρησιμοποιώντας το VICTUS® Femtosecond Laser, οι χειρουργοί μπορούν να δημιουργήσουν με ακρίβεια τον κερατοειδικό κρημνό με laser, καθοδηγούμενοι από υπολογιστή καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το laser επιτρέπει στον χειρουργό εξατομικευμένα να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τη διάμετρο, το πάχος, τη θέση και το πλάτος του κρημνού του κερατοειδούς του ασθενούς.

Πρόκειται για αναίμακτη και ανώδυνη επέμβαση που δεν απαιτεί νοσηλεία. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά του, χωρίς πόνους και ενοχλήσεις.

*Προεγχειρητικός έλεγχος αρχικής αξίας 50,00€, δωρεάν σε περίπτωση που ακολουθήσει επέμβαση.

Είναι γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους κάθε χρόνο και ορισμένα από αυτά τα προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη απώλεια της όρασης ή ακόμη και σε τύφλωση.

H Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρει στους ασθενείς που θα υποβληθούν σε επέμβαση διαθλαστικής χειρουργικής LASIK:

ΔΩΡΕΑΝ προεγχειρητικό έλεγχο και έκπτωση 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να καλείτε Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00-20:00 στο τηλέφωνο 2310 895100.

*Η έκπτωση ισχύει για όσους καλέσουν στο παραπάνω τηλέφωνο από 20/1/2022 έως και 4/2/2022.

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: Προσφορές Οκτωβρίου για τις εγκύους

Γιατί να επιλέξω την ψηφιακή ολική αρθροπλαστική γόνατος