Βρείτε ιατρό

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – Προληπτικές Εξετάσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Womens Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1975 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αναδείξει τα προβλήματα και να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας.

Φέτος, η ημέρα έχει σαν τίτλο #EmbraceEquity, στοχεύοντας να επικοινωνήσει ότι οι ίσες ευκαιρίες δεν είναι πλέον αρκετές αν αυτές δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες ζωής των ανθρώπων. Εκφράζει λοιπόν την ανάγκη για κατανομή των πόρων και των ευκαιριών, με τέτοιον τρόπο ώστε όλα τα άτομα να έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν ίσα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά:

Πηγή: Robert Wood Johnson Foundation, internationalwomensday.com

Με αφορμή την ημέρα, και θέλοντας να σταθεί δίπλα σε κάθε γυναίκα αγκαλιάζοντας τις ανάγκες της, ο όμιλος Euromedica και η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρουν πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε ειδικές προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο ειδικά διαμορφωμένα πακέτα, Έλεγχος Μαστών & Έλεγχος Θυρεοειδούς, παίρνοντας ταυτόχρονα μία δωρεάν Λιπομέτρηση από την ειδική διαιτολόγο – διατροφολόγο της Κλινικής. Η ενέργεια ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 1 Μαρτίου έως και τις 29 Απριλίου.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης τoυ ομίλου Euromedica.

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προληπτικός έλεγχος για όλη την οικογένεια