Βρείτε ιατρό

Ο Απρίλιος μπήκε με προσφορές για τις μέλλουσες μανούλες

Μύρισε άνοιξη στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και άνθισαν οι… προσφορές. Πάντα στο πλευρό των μελλοντικών μαμάδων η Κλινική προσφέρει ανανεωμένες προσφορές για τον μήνα Απρίλιο.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου προσφέρεται 20%

έκπτωση για όλες τις εγκύους που θα κλείσουν ραντεβού για υπέρηχο (αυχενικής διαφάνειας, Β επιπέδου, Doppler) τον Απρίλιο, αλλά και αναβάθμιση δωματίου κατά τον τοκετό. Το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατόπιν ραντεβού.

Επίσης, προσφέρεται 20% και στο Μαιευτικό Τμήμα στα πακέτα τοκετού. Για να εξασφαλιστεί η εν λόγω έκπτωση, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 8/4 έως 21/4. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο maternity.sec.gc@euromedica.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου.

Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου, το πακέτο τοκετού που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού. Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και 30/11/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα: 2310895389 και 2310895518, Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00.

 *Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Από την παραπάνω έκπτωση εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο νοσηλείας.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος απειλή για την υγεία μας

Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Πότε επιλέγεται και πού υπερέχει