Βρείτε ιατρό

Μεγάλος διαγωνισμός στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας

Με έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα έναν δωρεάν τοκετό και δύο τοκετούς με έκπτωση 50% γιορτάζει η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6).

Με έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα έναν δωρεάν τοκετό και δύο τοκετούς με έκπτωση 50% γιορτάζει η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6).

Στόχος της Κλινικής είναι να ευχαριστήσει από καρδιάς το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας που τη στηρίζει και την εμπιστεύεται περισσότερα από 40 χρόνια.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω των social media (facebook & Instagram της Κλινικής). Ειδικότερα τα βήματα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

 1. Επισκεφθείτε τη σελίδα της Γενικής Κλινικής στο Facebook (https://www.facebook.com/genikikliniki/) κάνοντας like στη σελίδα ή ακολουθήστε μας στο Instagram (https://www.instagram.com/genikikliniki/)
 2. Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια κάτω από το post του διαγωνισμού το φύλο του μωρού σας!

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση, διεκδικώντας τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού της Γενικής Κλινικής:

 • 1 ΔΩΡΕΑΝ τοκετό σε πολυτελή σουίτα
 • 2 τοκετούς με έκπτωση 50% σε μονόκλινα δωμάτια

Ο διαγωνισμός λήγει τη Κυριακή 5 Ιουλίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας commentpicker.com. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 6/7 στην ιστοσελίδα, καθώς και στο facebook page της Κλινικής. 

Διαβάστε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Η Κλινική

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Μαιευτικά-Γυναικολογικά Τμήματα γενικής κλινικής σε αριθμό τοκετών στη Βόρεια Ελλάδα. Από το 1978 φροντίζουμε τη γυναίκα, τη μητέρα και το νεογνό, ενώ στα 41 χρόνια λειτουργίας μας γεννήθηκαν περισσότερα από 65.000 παιδιά στο μαιευτικό μας τμήμα.

Δέσμευσή μας αποτελεί η εξαιρετικής ποιότητας παροχή υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας και υποστήριξης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό σας.

 

Τι προσφέρουμε

Το Μαιευτικό & Γυναικολογικό μας Τμήμα διαθέτει:

✓ Δίκτυο εφημερευόντων μαιευτήρων-γυναικολόγων 24 ώρες/24ωρο

✓ Αίθουσες Τοκετών στελεχωμένες με έμπειρο, εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και τον πιο σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό

✓ Η εφημερία ιατρών όλων των ειδικοτήτων, η 24ωρη πλήρης επάνδρωση των χειρουργικών μονάδων και η εύρυθμη λειτουργία των διαγνωστικών τμημάτων, εξασφαλίζουν την εξειδικευμένη αντιμετώπιση κάθε τακτικής και έκτακτης ιατρικής ανάγκης

✓ Ειδικό ιατρείο Διαβήτη Κύησης και προγραμματισμού εγκυμοσύνης σε γυναίκες με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

✓ Πλήρως οργανωμένη παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική, με 24ωρη παρουσία παιδιάτρου και με όλες τις ειδικότητες για τη μετέπειτα παρακολούθηση και φροντίδα του μωρού σας

✓ Έκτακτη ή τακτική παροχή εξατομικευμένης φροντίδας στο σπίτι από εξειδικευμένους ιατρούς, μαίες και νοσηλευτές

✓ Δωρεάν θέση στάθμευσης σε συνεργαζόμενο parking σε όλες τις επιτόκους

✓ Δωρεάν περιποίηση καλλωπισμού (χτένισμα) στα μονόκλινα και στις σουίτες

Μαθήματα για μέλλοντες γονείς

Παράλληλα, διαθέτουμε το πρώτο εξειδικευμένο τμήμα ψυχοπροφύλαξης, που περιλαμβάνει δωρεάν σεμινάρια ανώδυνου τοκετού, καθώς και σεμινάρια θηλασμού και λοχείας.

Τοκετός «Σαν στο σπίτι σας»

Έχουμε δημιουργήσει ειδική αίθουσα που αποπνέει σπιτική θαλπωρή και ζεστασιά, εξασφαλίζοντας την πολύτιμη ασφάλεια του εξειδικευμένου και έμπειρου ιατρικού και μαιευτικού προσωπικού της αίθουσας τοκετών.

Αίθουσα Θηλασμού

Στην Κλινική μας λειτουργεί αίθουσα αποκλειστικού μητρικού θηλασμού, η οποία διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και βοηθήματα για την εξοικείωσή σας με τον θηλασμό και το μωράκι σας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εάν διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή όχι, εφόσον πληρούν τον όρο 2.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοι τους και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.
 3. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, δηλαδή από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα ανάρτησης του σχετικού post έως και την ημερομηνία λήξης αυτού την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα Ελλάδας). Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού καμία συμμετοχή σε αυτόν δεν γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μη πραγματοποιηθείσα. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των δώρων. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μετά από κλήρωση, η οποία θα γίνει από την εταιρεία healthmarketing και εξωτερικό συνεργάτη της Κλινικής, παρουσία Συμβολαιογράφου. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι τις 31/7/2020 με τη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310895389, καθημερινά 10:00-14:00μμ ή στο email: grammateia.toketon@genikikliniki.gr
 4. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αποτελεί σαφή και εκ μέρους των συμμετεχόντων συναίνεση κατά την έννοια του ν. 4624/2019 και του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 (GDPR), για την τήρηση των προσωπικών τους δεδομένων (και τυχόν τρίτων προσώπων) και την επεξεργασία τους αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες διεξαγωγής του διαγωνισμού.
 5. Η περίοδος αξιοποίησης της προφοράς ισχύει μέχρι και 31/5/2021. [ΠΧ για Μαιευτικό -> Οι προσφορές των τοκετών ισχύουν κανονικά και στην περίπτωση δίδυμων ή πολύδυμων κυήσεων, καθώς και για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ή άλλα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες]. Ενδεικτικά:
 6. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται μόνο τα έξοδα τοκετού και όχι τυχόν περαιτέρω νοσηλεία της επιτόκου ή του νεογνού αν αυτό κριθεί απαραίτητο από το ιατρικό προσωπικό της Κλινικής και του θεράποντος ιατρού.

Δεν συμπεριλαμβάνονται στην Προσφορά: Αμοιβή μαιευτήρα & αναισθησιολόγου, τυχόν επιπλέον εξετάσεις για τη μητέρα, προληπτικός έλεγχος νεογνού (έλεγχος ακοής, έλεγχος όρασης, ορθοπεδικός έλεγχος, έλεγχος μεταβολικών νοσημάτων)

 1. Μετά την κλήρωση των δώρων, όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν με email και το ονοματεπώνυμο τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα της διοργανώτριας στο FacebookΓια αυτόν τον λόγο, οι συμμετέχοντες συναινούν για τη χρήση/ανέβασμα του ονοματεπώνυμού τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τυχών άλλα μέσα προβολής της Κλινικής.
 2. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί επικοινωνία των νικητών με την Κλινική εντός 7 εργάσιμων ημερών, οι νικητές χάνουν οριστικά το δικαίωμά τους επί του δώρου, το οποίο η Διοργανώτρια μπορεί να διαθέσει στους επόμενους επιλαχόντες της κλήρωσης.
 3. Τα στοιχεία που συλλέγονται, συλλέγονται από τη Διοργανώτρια και όχι από το Facebook.

3 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ, 3 ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ
Συγχαρητήρια στις 3 νικήτριες του διαγωνισμού μας!
Η @Elli Ellita έχει κερδίσει ένα τοκετό ΔΩΡΕΑΝ σε σουίτα
Η @xanthikourti και η @suzana_gk έχουν κερδίσει τοκετό με 50% έκπτωση σε μονόκλινο δωμάτιο.
Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Κλινική έως και τις 31/7 στο τηλέφωνο 2310-895389, καθημερινά από τις 10.00 έως και τις 14.00.
Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό μας.
Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στα Social Media για περισσότερες εκπλήξεις, προσφορές και διαγωνισμούς!

Ορθοπεδικά ατυχήματα και παιδιά: Τι πρέπει να προσέξετε

ΨΩΡΙΑΣΗ: Υπάρχει λύση