Βρείτε ιατρό

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης επί σειρά ετών στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία, και όχι μόνο, υποστηρίζοντας δομές, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις καθώς και τον αθλητικό τομέα με σειρά χορηγιών.

Η ενεργή συμμετοχή σε δράσεις και οι πρωτοβουλίες της Κλινικής έχουν επίσης ως στόχο τη βοήθεια συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται την καθημερινή στήριξη. Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποιες από τις δράσεις ΕΚΕ της Κλινικής:

  1. Χορηγία ενός γεύματος την εβδομάδα καθώς και δωρεάν εξετάσεις και νοσηλείας στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας
  2. Παροχή δωρεάν εξετάσεων και νοσηλείας στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού»
  3. «Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας»: Δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών του Προγράμματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε ετήσια βάση.
  4. «Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας» και «Χορηγός» του Διεθνούς Mαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Η Κλινική διαθέτει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη στελέχωση τριών ιατρικών σταθμών που είναι εξοπλισμένοι με το απαραίτητο ιατρικό, φαρμακευτικό και αναλώσιμο υλικό. Στο πλαίσιο συνεργασίας, η κλινική διαθέτει και τρία πλήρως στελεχωμένα και εξοπλισμένα ασθενοφόρα για τις ανάγκες των δύο διοργανώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της κλινικής, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email (info@genikikliniki.gr)