Βρείτε ιατρό

ΔΩΡΕΑΝ η JUNIOR CLUB CARD σε ΟΛΑ τα «ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ»

Η «Ημέρα της Μητέρας» ή όπως έχουμε συνηθίσει να τη λέμε «Γιορτή της Μητέρας», είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τις μανούλες όλου του κόσμου. Φυσικά, τους γονείς μας τους τιμούμε και τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου, αλλά τέτοιες ημέρες μας δίνουν την ευκαιρία να τους πούμε και να τους δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο πολύτιμοι είναι για εμάς.

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης -με αφορμή την ημέρα αυτή και στο πλαίσιο της καμπάνιας της #springmommy- προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τη Junior Club Card σε όλες τις μανούλες που θα φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους τον μήνα Μάιο στο Μαιευτικό της τμήμα!

Η Junior Club Card παρέχει στο παιδί σας υπηρεσίες μοναδικής παιδιατρικής φροντίδας.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Άμεση αξιολόγηση από έμπειρους παιδιάτρους
  • Δυνατότητα εισαγωγής σε περίπτωση περαιτέρω παρακολούθησης
  • Κάλυψη μικροβιολογικών εξετάσεων
  • Κάλυψη ακτινολογικού ελέγχου (ακτινογραφία, υπερηχοτομογραφία, μαγνητική-αξονική τομογραφία)
  • Κάλυψη όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ & ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

✔Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό, για ό,τι συμβεί στο παιδί σας, στα εξωτερικά ιατρεία της EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 24 ώρες το 24ωρο/ 365 ημέρες το χρόνο για κάθε έκτακτη ανάγκη του.

✔Απεριόριστες τακτικές επισκέψεις με 20€ ανά επίσκεψη κατόπιν ραντεβού.

✔Απεριόριστες προγραμματισμένες τακτικές επισκέψεις σε εξειδικευμένες παιδιατρικές και παιδοαναπτυξιολογικές ειδικότητες σε προνομιακές τιμές

Παιδο – ενδοκρινολόγο

Παιδο – ορθοπεδικό

Παιδο – γαστρεντερολόγο

Παιδο – οφθαλμίατρο

Παιδο – ΩΡΛ

Παιδο – νευρολόγο

Παιδο – ψυχολόγο

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

✔Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις που θα απαιτηθούν από τους ιατρούς της κλινικής, για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα, έως του ποσού των 200€ ανά περιστατικό (άνω του ποσού αυτού οι εξετάσεις γίνονται σε τιμοκατάλογο βασισμένο με Κρατικό τιμοκατάλογο/τιμές ΦΕΚ). Για τις διαγνωστικές εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στον Κρατικό τιμοκατάλογο/τιμές ΦΕΚ, έκπτωση 40% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο.

✔Διενέργεια όλων των διαγνωστικών εξετάσεων χωρίς χρήση ταμείου (μικροβιολογικών και απεικονιστικών) σε προνομιακή τιμή με Κρατικό τιμοκατάλογο/τιμές ΦΕΚ για τακτικά περιστατικά.

4 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε σε ένα άτομο που βιώνει κρίση πανικού

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΖΩΗΣ: 5 συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για τις νέες μανούλες