Βρείτε ιατρό

10% έκπτωση σε τοκετούς από 23/12 έως και 31/1

Με απόλυτα εορταστική διάθεση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και στο κλίμα της προσφοράς και της ανταπόδοσης που χαρακτηρίζει αυτές τις ημέρες, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα πακέτα τοκετών –εκτός των 3κλινων δωματίων- στο Μαιευτικό της Τμήμα για την περίοδο από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Ιανουαρίου.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις γυναίκες που θα φέρουν το παιδί τους στον κόσμο κατά το εν λόγω διάστημα, χωρίς να απαιτείται κράτηση ή κάποια άλλη διαδικασία.

Επίσης, αν μια επίτοκος δικαιούται ήδη έκπτωση λόγω του δεύτερου, του τρίτου ή του τέταρτου τοκετού της στην μαιευτική κλινική, η έκπτωση του 10% θα λειτουργήσει προσθετικά (combo έκπτωση).

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα τοκετού

Τα πακέτα τοκετού στα οποία προσφέρεται η έκπτωση του 10% περιλαμβάνουν: νοσήλια, έξοδα χειρουργείου, χρήση καρδιοτοκογράφου, παιδιατρική παρακολούθηση, αναλώσιμα-φάρμακα αναισθησίας, ομάδα αίματος-Rhesus νεογνού, αναλώσιμα & Pampers και τις ακόλουθες εξετάσεις της μητέρας: γενική αίματος, χρόνος ροής, χρόνος προθρομβίνης, χρόνος μερικής θρομβοπλαστίνης, ομάδα αίματος, Rhesus.

Τα πακέτα τοκετού δεν περιλαμβάνουν, άρα δεν υπόκεινται σε έκπτωση, τις ακόλουθες υπηρεσίες: αμοιβή μαιευτήρα και αναισθησιολόγου, λοιπές εξετάσεις και προαιρετικές εξετάσεις του νεογνού, όπως έλεγχο ακοής, έλεγχο όρασης, ορθοπεδικό έλεγχο και έλεγχο μεταβολικών νοσημάτων.

 

Άψογη φροντίδα, οικείο περιβάλλον

Οι άρτιες υποδομές, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το γενικότερο περιβάλλον του Μαιευτικού Τμήματος της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης αντανακλούν το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του ιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού και εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια κάθε τοκετού. Μάλιστα, τα δωμάτια της μαιευτικής κλινικής είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας, ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής και να κάνουν τις μέλλουσες μανούλες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Οι χώροι και οι υποδομές, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εξειδίκευση και την προθυμία των ανθρώπων της κλινικής, συνθέτουν το πλέον οικείο περιβάλλον για τη μητέρα και το νεογνό.

Ιατροί, μαίες και νοσηλευτές βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν την επίτοκο σε μια από τις πιο χαρούμενες και σημαντικές στιγμές της ζωής της και να προσφέρουν στη συνέχεια στο νεογνό την καλύτερη δυνατή φροντίδα τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Ακόμα και το διαιτολόγιο διαμορφώνεται και επιβλέπεται από ειδική διατροφολόγο, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις διατροφικές και γευστικές απαιτήσεις και ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Οι επιλογές για την παραμονή στην κλινική περιλαμβάνουν τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα δωμάτια και σουίτες.

* Η προσφορά ισχύει έως και 31/01 του 2021

6+1 μύθοι για την ακμή

Αξονική στεφανιογραφία: Η εξέταση που βλέπει και την μη αποφρακτική αθηρωματική πλάκα