Βρείτε ιατρό

Παιδοχειρουργικό 
ΤΜΗΜΑ


Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει κάθε τύπου παιδοχειρουργικές επεμβάσεις και υποδέχεται παιδιά από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Επεμβάσεις

Στην κλινική μας πραγματοποιούνται επεμβάσεις ρουτίνας όπως:

  • Κήλες
  • Φιμώσεις
  • Κρυψορχίες
  • Σκωληκοειδίτιδες (lap, ανοιχτή σκωληκοειδεκτομή)

Εξειδικευμένες παιδοχειρουργικές επεμβάσεις σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους όπως: 

  • Διόρθωση συγγενών ανωμαλιών
  • Αφαίρεση όγκων και πλαστικές επεμβάσεις σε παιδιά

Νοσηλεία & συνοδεία γονέων

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία είμαστε σε θέση να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των γονέων και να κατανοήσουμε το πόσο δύσκολο είναι για αυτούς όταν πρόκειται να χειρουργηθεί το παιδί τους.

Το νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη νοσηλεία των μικρών μας ασθενών. Η νοσηλεία τους γίνεται σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον ώστε να κάνει τη διαμονή τους στην κλινική πιο ευχάριστη και φιλική. 

Οι γονείς παραμένουν με τα παιδιά τους και τα συνοδεύουν μέχρι την αίθουσα χειρουργείου μαζί  με τον αναισθησιολόγο, ο οποίος προετοιμάζει το παιδί προεγχειρητικά. Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό συντροφεύει το παιδί αμέσως μόλις ξυπνήσει από το χειρουργείο, ώστε να μην είναι ποτέ μόνο του.

Οι περισσότερες παιδοχειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας χρήζουν ημερήσιας νοσηλείας, που σημαίνει ότι τα παιδιά επιστρέφουν την ίδια μέρα σπίτι τους.

Μετεγχειρητικά υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς, ώστε να ενημερώνονται οι θεράποντες παιδοχειρουργοί για την πορεία της ανάρρωσης των μικρών ασθενών.

Οι υπηρεσίες μας

Οι περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των παιδοχειρουργικών επεμβάσεων.
Οι υπηρεσίες μας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών όπως κακώσεις, εγκαύματα, τραύματα, κοιλιακά άλγη παρέχονται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.