Βρείτε ιατρό

CV page cover
icon

Γνωρίστε τον Ιατρό

Βιογραφικό Σημείωμα

Θεοδωράκης Ιωάννης

Ουρολόγος

+30.6936.801800 https://www.jtheodorakis.gr
Πλήρης ΤίτλοςΧειρούργος Ουρολόγος Ογκολόγος – Υπεύθυνος Α’ Ουρολογικής Κλινικής Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
Δρ. και τ. Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής και του Κέντρου Laser Πανεπιστημίου Μονάχου (LMU)

Εκπαίδευση

ΠτυχίοΣπούδασα για δύο εξάμηνα στο Κολέγιο σπουδών Μονάχου (STUDIENKOLLEG) και απέκτησα το Βαυαρικό απολυτήριο με Άριστα.
ΕιδικότηταΣπούδασα ιατρική με υποτροφίες του κράτους της Βαυαρίας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (LUDWIG – MAXIMILLIANS – UNIVERSITAET) και αποφοίτησα με Άριστα, αποκτώντας και την άδεια ασκήσεως ιατρικής.
ΜετεκπαίδευσηΤην εκπαίδευση της ειδικότητας της Ουρολογίας έκανα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μονάχου (KLINIKUM GROSSHADERN) αρχικά υπο την διεύθυνση του καθηγητή PROF.DR.MED. EGBERT SCHMIEDT και στη συνέχεια του διαδόχου του PROF.DR.MED. ALFONS HOFSTETTER.

Εργασιακή ΕμπειρίαΜετά την 5ετή εκπαίδευση και απόκτηση της ειδικότητας της Ουρολογίας, εξελέγειν σε επιμελητή της Ουρολογικής Κλινικής και του τμήματος μεταμοσχέυσεων (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PROF.DR.MED. W.LAND) της χειρουργικήε κλινικής (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PROF.DR.MED. SCHILDBERG) για 12 χρόνια.
Τον Σεπτέμβριο 2002, ίδρυσα το νέο Ουρολογικό τμήμα της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης με πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμογή όλων των μεθόδων της σύγχρονης Ουρολογίας.

Ξένες γλώσσεςΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Επικοινωνία

Τηλέφωνο +30 2310 254174
Κινητό+30 6936 801800
Emailinfo@jtheodorakis.gr
Ιστοσελίδαhttps://www.jtheodorakis.gr