Βρείτε ιατρό

Εμπειρία λεχωίδος από το Μαιευτικό Τμήμα

Το Μαιευτικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης είναι μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά για τη μητέρα και το νεογνό για πάνω από 40 χρόνια.

Ιατροί, μαίες και νοσηλευτές είναι στο πλευρό κάθε μέλλουσας μανούλας, κάνοντάς την να αισθάνεται σαν στο σπίτι της, προσφέροντας υποστήριξη την καλύτερη δυνατή φροντίδα στην επίτοκο και στο νεογνό τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, το δικό σας «ευχαριστώ» και η δική σας θετική αξιολόγηση, μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Ένα τέτοιο «ευχαριστώ», το οποίο μας συγκίνησε ιδιαίτερα, είναι αυτό που ακολουθεί, μιας λεχωίδας που μας εμπιστεύτηκε τον τοκετό της και μάλιστα για τρίτη φορά. Από όλους εμάς, από καρδιάς, να σας ζήσει ο μπέμπης σας και να είναι γερός κι ευλογημένος!!!

«Χρόνια Πολλά και Φωτισμένα!

Καλή χρονιά κι Ευλογημένη με Υγεία και Ευημερία.

Tόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη φροντίδα και τη σοβαρότητα που επέδειξαν το ιατρικό νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Μαιευτικού σας Τμήματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου από 18/12/2020 έως και 22/12/2020.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν τόσο στο δικό μας μωράκι, αλλά και που συνεχίζουν να υποστηρίζουν όλα τα μωράκια που έχουν την τύχη, μέσα στη δύσκολη και απαιτητική πραγματικότητα της εποχής, να έχουν την ιατρική φροντίδα και ίσως το μοναδικό πρώτο χάδι αυτών των ανθρώπων.

Η έγκαιρη κι άμεση αντίδραση να μεταφερθεί ο μπέμπης μας στο Παπαγεωργίου, για να νοσηλευτεί στην Εντατική του Νεογνολογικού υπήρξε σοφή επιλογή αν μη τι άλλο!

Αξίζουν λοιπόν Συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό που παλεύουν απερίσπαστοι να κάνουν σωστά όλα εκείνα τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται ώστε τόσο οι μαμάδες όσο και τα μωράκια να απολαμβάνουν το αγαθό της Υγείας. Υπό τις επικρατούσες συνθήκες αυτή η προσπάθειά τους ανάγεται σε άθλο.

Με βαθύτατη εκτίμηση και συγκίνηση θα θέλαμε να μεταφερθούν οι ευχές μας όσο και οι ιδιαίτερες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που με βοήθησαν τόσο πολύ εκείνο το διάστημα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Η προθυμία, η άμεση αντίδραση στο κάθε κάλεσμα, η ευγένεια, η φροντίδα και η πάντοτε ειλικρινής τους διάθεση είναι αξιέπαινη και δύσκολα νομίζω θα την ξεχάσω. Τόσο εγώ όσο και ο μπέμπης μας, ο οποίος βρίσκεται από 29/12/20 στην αγκαλιά μας.

Σας Ευχόμαστε Έτη Πολλά, Υγιή , Φωτισμένα και Ευλογημένα!

Με τιμή,

Γ.Δ. (μαμά μπέμπη Τ.)»

Ο Άγιος Βαλεντίνος φτάνει με…δώρα στις μέλλουσες μανούλες

Διάσημες δίαιτες και οι κίνδυνοί τους