Βρείτε ιατρό

Δώρα αγάπης για τις μέλλουσες μανούλες από τον… Άγιο Βαλεντίνο

Φέτος τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου στις μέλλουσες μανούλες τα φέρνει το Μαιευτικό Τμήμα και το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.  Σας υποδεχόμαστε με χαρά και γιορτάζουμε μαζί την πιο συναρπαστική στιγμή… έρωτα της ζωής σας, την έλευση του μωρού σας.

Με την ευκαιρία της 14ης Φεβρουαρίου προσφέρουμε

  • Στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου:

20% έκπτωση για όλες τις εγκύους που θα κλείσουν ραντεβού για υπέρηχο (αυχενικής διαφάνειας, Β’ επιπέδου, Doppler) τον Φεβρουάριο ΚΑΙ αναβάθμιση δωματίου κατά τον τοκετό σας.

Το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Μαιευτικού: Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00, στα τηλέφωνα 2310 895389 και 2310 895518.

  • Στο Μαιευτικό Τμήμα:

20% έκπτωση *

Για να εξασφαλιστεί η εν λόγω έκπτωση, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 14/2-25/2.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο maternity.sec.gc@euromedica.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου. Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου, το πακέτο τοκετού που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού.

Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και 30/9/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα: 2310895389 και 2310895518, Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00.

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Από την παραπάνω έκπτωση εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο νοσηλείας.

Μειώστε τον κίνδυνο του καρκίνου με 12 τρόπους

Office Hysteroscopy: Τα πλεονεκτήματα της υστεροσκόπησης στο ιατρείο