ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, μέλος του Ιατρικού Ομίλου Euromedica από τις αρχές του 2004, είναι ένα νοσηλευτικό Ίδρυμα με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο της υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Μοναδικό μέλημα της κλινικής μας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, μέσα σε ένα σύγχρονο, καλαίσθητο και φιλόξενο περιβάλλον. Με αυτήν την φιλοσοφία λειτουργούμε στον ισόγειο Χώρο της κλινικής το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων και Προληπτικού Ελέγχου (check - up). Το τμήμα αυτό λειτουργεί καθημερινά, διαθέτοντας ένα επιτελείο ιατρών όλων των ειδικοτήτων και εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων και Προληπτικού Ελέγχου (check - up) εξυπηρετείται από ξεχωριστή γραμματεία και Ταμείο με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.
Η γραμματεία του τμήματος είναι καθημερινά στη διάθεσή σας για πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα 2310895136 και 2310895161.
Στα πλαίσια του Τμήματος μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και να κάνετε πάσης φύσεως εργαστηριακές εξετάσεις καθώς και προγράμματα γενικού ή εξειδικευμένου διαγνωστικού ελέγχου.
Όλες οι εξετάσεις και οι ιατρικές επισκέψεις γίνονται κατόπιν ραντεβού με τη γραμματεία του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων και Προληπτικού Ελέγχου (check - up).
Η προληπτική ιατρική εξασφαλίζει την πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση των περισσοτέρων νοσημάτων και οδηγεί στην πλέον αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία.

Στο πλαίσιο του τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων και Προληπτικού ελέγχου [check up] λειτουργούν τα επιμέρους ιατρεία και εργαστήρια:

Παθολογικό / Καρδιολογικό / Χειρουργικό / Παιδοχειρουργικό / Παιδιατρικό / Νεογνολογικό / Γυναικολογικό / Παιδικής παχυσαρκίας / Μαστού / Πνευμονολογικό / Πλαστικής χειρουργικής / Διακοπής καπνίσματος / Οφθαλμολογικό

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας αποτελούν ιδιοκτησία της κλινικής EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διατίθενται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση τους ή επανεκπομπή τους σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.