Αυθόρμητη θεραπεία για την δυσλειτουργία της στύσης

Τι είναι η Δυσλειτουργία της Στύσης;

Η δυσλειτουργία της στύσης είναι η αδυναμία επίτευξης στύσης με αρκετή σκληρότητα και διάρκεια ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Περισσότεροι από 300.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσλειτουργίας στύσης.

Η Δυσλειτουργία της Στύσης Θεραπεύεται;

Τα καλά νέα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσλειτουργίας στύσης μπορεί να θεραπευτούν. Ο ειδικός ουρολόγος ανδρολόγος μπορεί να βοηθήσει εσάς και τη σύντροφό σας να επιλέξετε κατάλληλη θεραπεία.

Συνήθη Αίτια

Η μεγάλη πλειοψηφία (περισσότερο απ το 85%) των περιπτώσεων δυσλειτουργίας στύσης οφείλεται σε οργανικά αίτια, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, καρδιοαγγειακά προβλήματα, τραύμα σε λεκάνη ή χειρουργική επέμβαση στον προστάτη, βλάβες στη σπονδυλική στήλη, φάρμακα, όπως κάποια υπερτασικά, ορμονικά προβλήματα, αλκοολισμός κλπ.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ανάλογα με τη διάγνωση, ο γιατρός σας μπορεί να σας συστήσει συντηρητική ή χειρουργική θεραπεία:

Φάρμακα από το στόμα. Είναι εύκολα στη χρήση τους, αλλά ωστόσο, δεν έχουν αποτέλεσμα στο 30% των ασθενών στους οποίους χορηγούνται, έχουν σημαντικό κόστος και ενίοτε κάποιες παρενέργειες.

Οι ενέσεις φαρμάκων στο πέος προκαλούν στύση σε αρκετούς ασθενείς. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν πόνο και αιμάτωμα στο σημείο της ένεσης, επώδυνη και παρατεταμένη στύση και ίνωση στο πέος, που δυσχεραίνει άλλες θεραπείες. Επιπλέον, οι ενέσεις χάνουν την αποτελεσματικότητα τους με την πάροδο του χρόνου.

Η τοποθέτηση πεϊκών προσθέτων αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία σε πολλούς ασθενείς οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα ή τα φάρμακα τους προκαλούν σοβαρές παρενέργειες ή δεν επιθυμούν την φαρμακευτική αγωγή. Η επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο πρόβλημα της δυσλειτουργίας στύσης με αυθόρμητο τρόπο, χωρίς χάπια και ενέσεις, είναι ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του άνδρα και της συντρόφου του. Η 30ετής χρήση και οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες έχουν δείξει, ότι πεικές προθέσεις θεωρούνται η πιο ικανοποιητική λύση (93% ικανοποίηση) σε σύγκριση με άλλες θεραπευτικές επιλογές, (51% για τα χάπια και 40% για τις ενέσεις). Η πεική πρόθεση τοποθετείται με μια απλή επέμβαση η οποία γίνετε με επισκληρίδιο αναισθησία (από τη μέση και κάτω), διαρκεί περίπου μια ώρα και απαιτεί νοσηλεία μίας ημέρας στην κλινική. Η τομή είναι μικρή, αόρατη στην κάτω επιφάνεια του πέους και το υλικό δεν γίνεται αντιληπτό, ούτε καν από τη γυναίκα την ώρα της επαφής.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ;

Οι πεικές προθέσεις έχουν βοηθήσει περισσότερους από 300.000 άνδρες σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν σε μια δραστήρια και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Τα πλεονεκτήματα τους είναι:

Αυθόρμητη σεξουαλική επαφή χωρίς προετοιμασία

Δυνατότητα διατήρησης της στύσης για όσο διάστημα επιθυμεί ο χρήστης

Άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα με δυνατότητα στύσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή

Μόνιμη λύση

Η εκσπερμάτωση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά σαν να μην προηγήθηκε επέμβαση

Αποφεύγεται η συνεχής οικονομική επιβάρυνση για την αγορά ακριβών φαρμάκων και ενέσεων και οι παρενέργειες αυτών

Το εμφύτευμα καλύπτεται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία


Πληροφορίες και Ραντεβού: 2310.895136 - 2310.895100

Για να κλείσετε ραντεβού ή για κάθε άλλη απορία σας σε θέματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής παρακαλούμε καλέστε στα παραπάνω τηλέφωνα.

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας αποτελούν ιδιοκτησία της κλινικής EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διατίθενται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση τους ή επανεκπομπή τους σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.