Βρείτε ιατρό

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» | Επίσημος Yποστηρικτής Υγείας η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης»

Υπερήφανος Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» στον «14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Δρόμοι Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. και 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  14  Απριλίου 2019.

Με κινητήριο σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για την υγεία», σας προσκαλεί όλους να ζήσετε την εμπειρία του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στη Βόρεια Ελλάδα, δηλώνοντας συμμετοχή στην Running Team της, μέχρι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019. Το κόστος της συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ και καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τη «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

 Ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας και έχοντας την ευθύνη για τη φροντίδα της υγείας των αθλητών, η Κλινική θα είναι για ακόμα μια χρονιά δίπλα στους δρομείς, προσφέροντάς τους ιατρική φροντίδα και περίθαλψη, με πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων, καθώς και με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καλύπτοντας όλο το μήκος της διαδρομής.

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Σημειώνεται ότι εδώ και 41 χρόνια, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαγνωστικές  και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Στα εξειδικευμένα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής, το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης σε όλους τους αθλητές ώστε να παραμένουν υγιείς και να πετυχαίνουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Δείτε στιγμιότυπα από την περσινή συμμετοχή. Είναι ωραίο να τρέχεις με παρέα! Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και ελάτε να τρέξουμε μαζί για την Υγεία.

Δρόμος Ιστορίας, Διαδρομή Πολιτισμού… Θα είμαστε όλοι εκεί!

 Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310-895166, 14:00-16:00.

EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310-895100

Facebook: https://www.facebook.com/genikikliniki/

Ποιες καθημερινές μας συνήθειες μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε απώλεια ακοής;

Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας