Βρείτε ιατρό

Προσφορές για την Ημέρα της Γυναίκας

Μητέρα, επαγγελματίας, σύζυγος, κόρη, αδερφή, φίλη. Ρόλοι που η γυναίκα εναλλάσσει καθημερινά και στους οποίους πρέπει να ανταποκριθεί με επιτυχία, σε ένα κοινωνικό πλαίσιο που ζητά από εκείνη πολλά.

Στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης τιμούμε τη γυναίκα, δίνοντάς της ένα κίνητρο να φροντίσει και να περιποιηθεί τον εαυτό της και προσφέροντάς της ένα διάλειμμα από τους πολλαπλούς της ρόλους. Με αυτό τον σκοπό προχωρούμε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας σε ειδικές προσφορές. Ειδικότερα προσφέρουμε:

  • Έκπτωση 20% στο μαιευτικό μας τμήμα για τα lux δωμάτια παραλίας. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται ήδη έκπτωση λόγω προηγούμενου τοκετού στην κλινική μας ή λόγω early booking, η έκπτωση του 20% υπολογίζεται αθροιστικά.
  • Έκπτωση 20% στο τμήμα της πλαστικής χειρουργικής για επεμβάσεις αισθητικής της επιλογής της.
  • Συνδυαστική προσφορά των δύο παραπάνω με συνολική έκπτωση 25%.
  • Έκπτωση 20% σε ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών (ισχύει μόνο για πακέτο των συγκεκριμένων εξετάσεων).

Στο διαρκές «κυνηγητό» της καθημερινότητας, που για τη γυναίκα έχει γίνει κάτι περισσότερο από απαιτητική, η Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου έρχεται να μας θυμίσει τη συμβολή της στη συνοχή του κοινωνικού ιστού, αλλά και τα όσα έχει κατακτήσει στο πέρασμα του χρόνου με αγώνες και πολλές προσπάθειες. Έρχεται να μας θυμίσει όχι μόνο τον καταλυτικό της ρόλο στην οικογένεια, αλλά και τα επιτεύγματά της στην επιστήμη, το αποτύπωμά της στην τέχνη, την πρωτοπορία της σε κάθε τι καινοτόμο, την αντοχή της ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σε έναν κόσμο που συχνά της δείχνει το σκληρό του πρόσωπο μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα.

Σημείωση:

Για να εξασφαλιστεί η παραπάνω έκπτωση, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 8-14/3/2021. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο grammateia.toketon@genikikliniki.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της ενδιαφερόμενης. Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της ενδιαφερόμενης, το πακέτο που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού. Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και 31/12/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα 2310895389, 2310895518, 2310895519, Δευτέρα-Σάββατο 7:00-17:00.

*Η προσφορά ισχύει έως: 14/3/2021

*Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2021

«Το Ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου»: Κατεβάστε το δωρεάν!

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού: Πώς θα κάνω τη σωστή επιλογή;