Βρείτε ιατρό

Νέες προσφορές για τις εγκύους τον Νοέμβριο

Με όλα τα διαθέσιμα μέσα βελτιώνει την εμπειρία της εγκυμοσύνης για τις γυναίκες που την εμπιστεύονται η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, που αυτόν τον Νοέμβριο ανανεώνει τις προσφορές της, δίνοντας στις εγκύους ένα ακόμα κίνητρο για να την επιλέξουν.

Ειδικότερα, προσφέρει στο Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου 20% έκπτωση σε όλες τις εγκύους που θα κλείσουν ραντεβού για υπέρηχο (αυχενικής διαφάνειας, Β επιπέδου, Doppler) για όλο το Νοέμβριο ΚΑΙ αναβάθμιση δωματίου κατά τον τοκετό τους. Το Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Μαιευτικού Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00, στα τηλέφωνα 2310 895389 και 2310 895518.

Επίσης, προσφέρει έκπτωση 20%* στο Μαιευτικό Τμήμα. Για να εξασφαλιστεί η εν λόγω έκπτωση, απαιτείται πληρωμή προκαταβολής 10% του συνολικού πακέτου αποκλειστικά κατά το διάστημα 18/11-30/11. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση (στη δεύτερη περίπτωση είναι υποχρεωτική η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στη Γραμματεία Μαιευτικού στο maternity.sec.gc@euromedica.gr), ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου. Επίσης, στο email που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιλαμβάνονται οπωσδήποτε το πλήρες ονοματεπώνυμο της επιτόκου, το πακέτο τοκετού που την ενδιαφέρει και τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί της η Γραμματεία του Μαιευτικού. Η εξαργύρωση της έκπτωσης μπορεί να γίνει έως και 31/5/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Μαιευτικού στα τηλέφωνα: 2310895389 και 2310895518, Δευτέρα-Παρασκευή 7:00-15:00.

*Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μια επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση, υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Από την παραπάνω έκπτωση εξαιρείται το 3κλινο δωμάτιο νοσηλείας.

Ινομυώματα της μήτρας: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Παιδική κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση – ενδοσκοπική αντιμετώπιση