Βρείτε ιατρό

CV page cover
icon

Γνωρίστε τον Ιατρό

Βιογραφικό Σημείωμα

Δημούδης Σωτήριος

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Πλήρης Τίτλος ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Εκπαίδευση

Πτυχίο 1987 – 1993 ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ – ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ και Βραβείο Εργατικής Εστίας καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου.
Ειδικότητα Ορθοπαιδικός – Λήψη τίτλου ειδικότητας 2ος/2000.
Μετεκπαίδευση 1996-2000 Ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο ΓΠΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ , υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων ορθοπαιδικών χειρουργών πανελληνίως.

Εργασιακή ΕμπειρίαΑπ’ τον 5ο/2001 έως σήμερα, ως θεραπευτής ιατρός, υπηρέτησα σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας. Στο ΙΚΑ :9000 ασθενείς ετησίως. ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ . ΤΥΔΚΥ. ΤΥΠΕΤ, πάνω από 10 έτη έως την ίδρυση του ΕΟΠΥΥ. περισσότεροι από 200.000 ασθενείς – θεραπείες.
Επί 23 έτη (απ΄τον 9ο/1993), διακονώ την ιατρική επιστήμη στενά συνδεδεμένος με την αγαπημένη μου Γενέτειρα ΠΥΛΑΙΑ η οποία αναγνωρίζοντας την προσφορά μου (θέλω να πιστεύω), με τίμησε με την εμπιστοσύνη της.

Στρατιωτική θητεία:
4ος/2000 – 4ος/2001 στο 251 Γ.Ν.Α. – ειδίκευση στην Αεροπορική Ιατρική, Οργάνωση του ιατρείου Σ.Υ.Δ. στο Αεροδρόμιο Σέδες.

Ερευνητικό ΈργοΣυμμετείχα σε πληθώρα ερευνητικών ομάδων και ασχολούμαι επί έτη με την έρευνα και την εξέλιξη των νόσων του μυοσκελετικού.
Μία από τις βασικές δραστηριότητες του ιατρείου μου είναι η εκπόνηση κλινικών μελετών που σχετίζονται με θέματα μυοσκελετικής υγείας και την εξέλιξη της φαρμακολογίας αναφορικά με την Ορθοπαιδική Επιστήμη.

Ξένες γλώσσεςΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ