Βρείτε ιατρό

Δυναμικό «παρών» στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος

Παρούσα στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου στον Βόλο, θα είναι η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Η απήχηση του καθιερωμένου πλέον συνεδρίου είναι μεγάλη στην ιατρική κοινότητα, καθώς συμμετέχουν εξέχοντες παθολόγοι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να ενημερώσουν για τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο τους, να καταθέσουν τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Με την παρουσία της στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης θέλει να στηρίξει και να τιμήσει τους συμμετέχοντες ιατρούς της και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος, κ. Ευάγγελο Τούλη, Επιστημονικά Υπεύθυνο του Παθολογικού Τμήματος της κλινικής, καθώς επίσης και τους κ.κ. Γεώργιο Βοσβοτέκα, Επιστημονικά Υπεύθυνο του Ρευματολογικού Τμήματος, Γεώργιο Βασιλειάδη, Επιστημονικά Υπεύθυνο του Νευρολογικού Τμήματος, αλλά και την κα Δέσποινα Ριζοπούλου, Παθολόγο.

Είμαστε βέβαιοι πως τα επιστημονικά συμπεράσματα που θα προκύψουν από το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και θα αξιοποιηθούν κατάλληλα από το σύνολο της ιατρικής κοινότητας προς όφελος των ασθενών.

Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Valis.

Check Up για την ημέρα του πατέρα

Γενετική συμβουλευτική: Ο ρόλος της διεπιστημονικής ομάδας